Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2019 00:00 - "БЕЗ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ" - УТОПИЧНА ГРУПА С "ЛИДЕРИ" ЗАЩИЩАВАЩИ И ТОЛЕРИРАЩИ ДЖИПСИТАТА
Автор: starside Категория: Политика   
Прочетен: 825 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 18.01.2019 00:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
***НЕУВАЖАЕМИ АДМИНИ И МОДЕРАТОРИ НА ГРУПА "БЕЗ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ", ДНЕС МЕ ИЗКЛЮЧИХТЕ ОТ ТАЗИ УТОПИЧНА ГРУПА ЗАЩИЩАВАЩА И ТОЛЕРИРАЩА ЦИГАНИТЕ И СЪОТВЕТНО И ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ЗАРАДИ ТОЗИ МОЙ ПАТРИОТИЧЕН ПОСТИНГ !!
БЛАЖЕНИ СА ТЕЗИ НАД 200,000, БЕДНИ, ЗАБЛУДЕНИ ДУШИ, КОИТО СА В ГРУПАТА И ВСЕ ОЩЕ ВИ ЧЕТАТ И СЛУШАТ КАК КАТО ПОПОВЕ ИМ БАЯТЕ И ПРОПОВЯДВАТЕ ДА ВЯРВАТ, ДА ЧАКАТ И ДА СЕ НАДЯВАТ НА ЧУДОТО НА ЧУДЕСАТА ПЪРВО ДА ЕВОЛИРАТ И ТОГАВА ДА СИ СЪЗДАТ ОБЩЕСТВО ЗАЕДНО С ЦИГАНИТЕ И ДА ВЪЗРОДЯТ БЪЛГАРИЯ !!
"СВОБОДАТА НЕ ЩЕ ЕКЗАРХ, ИСКА КАРАДЖАТА !!"
"СВОБОДАТА САНЧО, Е НА ВЪРХА НА КОПИЕТО, НЕ НА ВЪРХА НА ЕЗИКА !!"

ЕТО ГО МОЯ ПОСТИНГ :
Иванка Войникова(модератор "БЕЗ партии и политици" - утопична група с "лидери" безродници защищаващи циганите и съучастници на обезбългаряването на България), С ТВОИТЕ ИЗЯВИ ТУК НА ФБ, СЪУЧАСТНИЧЕСКИ ЩЕ ВЪЗРОДИШ ЕДИНСТВЕНО КЪРДЖАЛИЙСКИЯ(ЦИГАНСКИЯ) ТЕРОР И ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ ПРЕЗ ТУРСКОТО РОБСТВО !!

ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ ОСТАВАЩИ В АБСУРДИСТАН СЪС СВОЕТО ОВЧЕДУШИЕ И БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА РАБОЛЕПНОСТ ИМАТ САМО ПОЗОРНИТЕ ДВЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ПРЕДИ ДА ИЗЧЕЗНАТ КАТО НАЦИЯ :

1) ДА ПОДАТ МОЛБА ДО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГИ ЦИГАНИ ДА БЪДАТ ПРИЗНАТИ ЗА ЦИГАНИ И ДА ПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ ПРИВИЛЕГИИ И ПРАВА :

-Да не плащам ток.
-Да не плащам вода.
-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.
-Да ми дават общински жилища.
-Да не плащам наем на жилищата.
-Да строя където си поискам.
-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.
-Да яздя кон по улици и булеварди.
-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
-Да прецаквам българите.
-Да си правя каквото си искам.
-Да нямам никакви задължения.
-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.
-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.
-Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.
-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.
-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.
-Да не ме интересува нищо в тая държава.
-Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам.
-Искам в България да останат само цигани.
-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.
-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.
-Искам всичко да се разруши и да се срине.
-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.
-Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.                                                                                                                                 -Безнаказани убийства, кражби, случаи на педофилия, професия-безработен, феномена- самотна социално слаба майка на 23 деца, .

Аз не съм съгласен/а с провеждането на политика на АПАРТЕЙД над мен като българин/ка и за това ви моля да ме признаете за ЦИГАНИН/КА !!
И ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО- БЕЗНАКАЗАНО и ТОЛЕРИРАНО ОТ ВАС !!

С НАЙ- ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ .......................

2) САМИ ДА СИ ИЗКОПАЯТ ГРОБОВЕТЕ И ДА СЕ САМОЗАРАВЯТ !! (ЩЕ Е ПО-ДОСТОЙНО, ОТКОЛКОТО НЕЧОВЕШКИТЕ ЗВЕРСТВА И ГЕНОЦИД, КОИТО ГИ ОЧАКВАТ В БЪДЕЩИЯ ЧЕНГЕНЕСТАН !!)

P.S. Тодор Живков - Яшар Замфиркьов, Георги Йорданов - дясната ръка на Яшар, Луканов, Доган, Желев, Петър Стоянов, Иван Костов, Седефчев, Станишев, Кобурга, Паси, Сидеров, Борисов, Цветанов, Дянков, Нинова, Цачева, Симеонов и т.н.
Никой от горните не е българин/ка. И това не е случайно.
Както не е случайно и това : циганка, от някакво село в Северо-Западна БГ. Цял живот тя и мъжът и са "трайно-безработни", Но за сметка на това е родила 23 деца, едно от които починало, не плащат нищо, но получават доживотно много и допринасят много за изграждането на бъдещия ЧЕНГЕНЕСТАН :
http://www.glas.bg/182440/vizhte-istoriyata-na-zhenata-rodila-22-deca-ceca-kompiricata.htmlimage



Гласувай:
2



1. krumbelosvet - С едно малко допълнение
18.01.2019 06:39
По живково време беше планиран "възродителния процес", койно предвиждаше ПРЕМАХВАНЕ НА ГЕТАТА. Защото беше ОПИТНО ДОКАЗАНО, че извън гетата циганите РАБОТЯТ, учат, не крадат и НЯМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 2 (ДВЕ) ДЕЦА.
А за "турците" се приложи ТУРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ - ИМЕНАТА ДА СА СПОРЕД ДЪРЖАВАТА. Тато НАДХИТРИ ТУРЦИЯ, която се намеси със свои емисари срещу преименуването. А Тато отвори границата и първи юрнаха най-опасните... и ОЩЕ НА ГРАНИЦАТА ги преименуваха турските граничари, като им дадоха вместо фамилиите ИЗМИСЛЕНИ НА МЯСТО турски П Р Я К О Р И.!!! Ако не беше тоя ход на ТЖ, у нас щеше да стане по-лоша касапница от югославската.
Но сините талибани, влюбени в чичо Сам, наУКАХА и оплюха възродителния прцес. "Случайно" в интерес на ГЛАВНИЯ СЪЮЗНИК на САЩ. Сега газим ТЕХНИТЕ сини ла.на.
А унищожението на българите не е даже американска, е банкстерска, УОЛСТРИЙТСКА политика, прилагана към ЦЯЛАТА ЕВРОПЕИДНА РАСА. Ние само се ползваме с "предимство", като най-удобно опитно поле.
И не плюЙте народа си, моля. Великите французи ни изпревариха в обезФРЕНЧВАНЕТО, И ВЕЛИКИТЕ НЕМЦИ ВЪРВЯТ НАТАМ... Банкстерите от Уолстрийт разполагат със свръх-наука, свръх-технологии и с най-бюджетната армия - тая на САЩ. Водат света за носа (с някои изключения) и си играят на БОГОВЕ - решават кой да живее и кой да умре. Ние сме от вторите. Да помага Бог! До тук В ЦЯЛА ЕВРОПА никой не е измислил полезен ход. Дреме им на банкстерите от нек,ви жълти жилетки. В Америка нали имаше МОЩНО движение "Окупирай Уолстрийт". И кво? Задушиха го със свръхтехнологии (психотронно) и пропагандно. Всички големи медии и ИНТЕРНЕТ са ТЕХНИ.!!! Малките медии, нета и левите автори ги допускат само като ПАРАВАН за тоя глобал-либерастки пропаганден МОНОПОЛ.
цитирай
2. starside - До: krumbelosvet - "С едно малко допълнение"
18.01.2019 20:52
Българите са на светлинни години от французи и немци по всичко...и не само от тях, айде те не са били под тоталитарно псевдокомунистическо иго като нас, ами да се сравним с народите от бившите соц.страни - Чехия, Полша, Унгария и дори и Румъния ?...Първо, на нито една от бившите соц.страни народа не допусна бивши управляващи юдомасони-псевдокомунисти и ДС ченгета, техни съратници или техни синове и дъщери да продължат да управляват още 30 г. като в България !! Второ, на нито една от бившите соц.страни народа не допусна Съдебната Система и Полицията да бъдат превърнати в тотално подчинени и зависими от БКП-ДС КАРТЕЛ, поръчкови, продажни репресивни институции, гаранти за безпрецедентно беззаконие и потъпкване на елементарните човешки права, чест и достойнство като в България !! Презирам го този жалък, просташки народ от долнопробни далавереджии, народ 80 % страхливи дебили, раболепно примерени за всичко, търпят всичко геноцидно, само и само да не загубят уюта на тъпото си съществуване !! Иначе не са малоумни, а хитри като бременни селски овце, надяват се, че чобана им все пак няма да ги заколи !! Около 2030 г. българите ще бъдат окончателно претопени и асимилирани от циганите и ще възникне на тази територия първата циганска държава в света - ЧЕНГЕНЕСТАН, с официален език турски !!
цитирай
3. radostinalassa - Това е смешно
18.01.2019 21:44
Та болшинството от циганите даже не могат да четат. Нямат субстрат за това. Това ще е първата държава, в която езикът ще е само говорим, без писмен такъв. Като нямат дипломи за 8 клас, ще трябва да си внасят шофьори, лекари, учители и пр. Но те не обичат да работят и не виждам как ще стане. Сега са по - добре, ние работим, те си живеят и взимат пенсии еднакви с нашите. Лайф.
цитирай
4. krumbelosvet - Драги starside,
18.01.2019 22:05
Липсва КАПКА ЛОГИКА в емоционалното ви ругателство срещу народа си. Типично. ВСИЧКИ АНТИКОМИ И РУ-ФОБИ, М Р А З Я Т Б Ъ Л Г А Р И Т Е и Б Ъ Л Г А Р И Я. Оти любят чичо Сам и другите врагова на Русия, а българите на са от тях.
Признайте си, starside , че сте подскачали на сините митинги. а те са ПСИХОТРОННО подгрявани и причиняват психически увреждания.
Ето, заради това РАЗЕДИНЕНИЕ на българите, тържествува ГЛОБАЛ-ЛИБЕРАСТИЯТА и ръководената от нея ЦИГАНИЗАЦИЯ. Пази Боже.
Забравихте ТУРСКОТО, КОЕТО Е ОТВОРИЛО ПРОПАСТТА М/У НАС И ЕВРОПА. Прескочихте направо на "тутултаризма" (по произношението на Желев).
Кое не е вярно от комент 1?
Вярно ли е, че във Франция се раждат ПОВЕЧЕ НЕ-ФРЕНЧЕТА? Вярно ли е, че мигранти ебат германки по площадите? В каква посока са вашите "светлинни години разлика" в сравнение с КОСМИЧЕСКАТА ЕРА на България?
Глас в пустиня...
Как не сте се сетили, ча Полша, Чехия и Унгария са КАТОЛИЧЕСКИ и АНТИРУСКИ, и затова бяха пощадени (за сега, да знаете) от РАЗГРАМА, на който НИЕ бяхме подложени. За краткост ще спомена само един елемент от разгрома - САМО НАС НИ РАЗОРЪЖИХА.
Как САЩ победиха без един изстрел комунистическия СССР, а не могат да се справят с БИТИТЕ български комунисти? Как така?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: starside
Категория: Лични дневници
Прочетен: 175002
Постинги: 65
Коментари: 111
Гласове: 345
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031